اختتامیه پویش جهانی کودک سالم در مؤسسه محک برگزار شد
تاریخ: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ ساعت: 10:15:12


http://www.shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/8c9bf616965ccadbdcc4ff8d8a8db34a.gif

http://www.shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/20db8b0875e8413bceb26f86cfbd8c3f.gif

http://www.shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/1045fe0f002d0c72bcde78257e0fc297.gif

http://www.shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/fa381527faa04efc0f7cbc5201fe8d88.gif

http://www.shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/96b32e6c4d25ec6fef8b2cab4a17a5e4.gif

http://www.shabakehiranian.ir/assets/uploads/Ads/main/f8c01a7154cdfe31367a40b26f9b9149.gif

logo-samandehi


کد خبر : 43748 || تاریخ : ۱۳۹۸/۰۷/۳۰ ۱۸:۰۸                 آسیب های اجتماعی

اختتامیه پویش جهانی کودک سالم در مؤسسه محک برگزار شد


ایرانیان_اختتامیه پویش جهانی کودک سالم با برگزاری کارگاه آموزشی پخت غذا با مواد اولیه تازه، در مؤسسه محک و برای کودکان مبتلا به سرطان برگزار شد. محک همواره به تغذیه کودکان مبتلا به سرطان به عنوان یکی از اساسی‌ترین موارد در اثربخشی درمان توجه داشته و تاکنون با حضور سرآشپزهای بین‌المللی و نام‌های آشنای صنعت غذایی برنامه‌های متنوع آموزشی در محک برگزار شده است.


اختتامیه پویش جهانی کودک سالم در مؤسسه محک برگزار شد

به گزارش شبکه خبری ایرانیان ،«محمدرضا قاسمی» رئیس هیأت مدیره انجمن خوراک و نوشیدنی ایران در خصوص برگزاری اختتامیه پویش جهانی کودک سالم گفت: «انجمن جهانی سرآشپزان جهان با هدف آموزش تغذیه سالم به کودکان، فعالیت‌های گوناگونی را در سراسر جهان از 15 مهر آغاز کرده است که اختتامیه آن همزمان با 28 مهر، روز جهانی سرآشپز برگزار می‌شود. انجمن خوراک و نوشیدنی ایران تصمیم گرفت با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جامعه مدنی به خصوص محک که یکی از مورد اعتمادترین نهادهای مردم‌نهاد در حوزه کودکان است، نسبت به رشد و توسعه فرهنگ تغذیه سالم در این قشر اقدام کند.»
قاسمی با اشاره به اینکه به دلیل شرایط خاص تغذیه کودکان مبتلا به سرطان و رعایت الزاماتی نظیر عدم امکان آوردن غذای پخته به داخل محک گفت: «این قوانین برای تغذیه کودکان مبتلا به سرطان بسیار لازم است و برگزاری کارگاه آموزشی ما نیز با رعایت این موارد برگزار شده است. در این پویش مواد غذایی که انتخاب شده‌اند، نماد تازگی و مغذی بودن برای کودکان هستند و برای طبخ غذا به صورت تازه به این کارگاه آموزشی آوردیم که برای رشد کودکان و همچنین تقویت سیستم دفاعی آنها مفید است.»
ارائه خدمات همه جانبه به کودکان مبتلا به سرطان در مسیر درمان یکی از مهمترین اهداف مؤسسه محک است و در زمینه تغذیه کودکان که زیر مجموعه این خدمات قرار دارد تاکنون موفق به کسب استاندارد HACCP را از مؤسسه توف نورد (TÜV NORD) آلمان کسب شده است. این استاندارد به معنای یک روش مدون و مشخص برای تجزیه و تحلیل خطرات ایمنی مواد غذایی و اقدامات کنترلی مورد نیاز است.  
امیدواریم با یاری شما، بتوانیم خدمات شایسته‌ای را به بیش از 19 هزار کودک مبتلا به سرطان در حال درمان، در سراسر کشورمان ارائه دهیم تا سلامتی و بهبودی تنها دغدغه‌شان در راه سخت و طولانی مبارزه با سرطان باشد.



کلمات کلیدی


captcha